Gezellige familiedag voor jong en oud in Gelderland - Kinderen GRATIS

Bij deze Familiedag op de Veluwe is inbegrepen:

  • Ontvangst inclusief Koffie, thee ontvangst en petit four
  • Cryptische Fototocht
  • Uitgebreid buffet
  • IJsje uit de ijskar
  • Organisatie en begeleiding

  Prijs: € 64,50 p.p. volwassenen.
  Kinderen t/m 11 jaar gratis (maximaal 1 kind per volwassene).

  Te boeken vanaf 10 personen op alle dagen van de week.

  De prijs van deze familiedag op de Veuwe is geldig tot 31 december 2024 met uitzondering van de feestdagen.

Gezellige familiedag voor Jong en Oud

Jong en oud kunnen zich vermaken met ons uitgebreide activiteitenpakket. Iedereen kan mee doen om er zo een gezellige familiedag van te maken. Als afsluiter is er een gezamenlijk familiediner.

Programmavoorbeeld:

  14.00 tot 14.30 uur: Koffie, thee ranja en Veluwegebak
  14.30 tot 17.00 uur: Cryptische Fototocht over de Veluwe lange tocht(6,5 km.)17.00 uur: Uitgebreid buffet
  19.00 uur: Einde

  Tijden zijn in overleg aan te passen.

  Buffet "Gewoon lekker": 

  Warme gerechten:

  Boeren beenham met honing-mosterdsaus
  Kipdijfilet met rijkgevulde stroganoffsaus
  Oma’s gehaktballetjes met satésaus
  Halve roseval krieltjes met olie en thijm
  Oerfrietjes
  Warme groenten

  Koude gerechten:

  Ambachtelijke rundvlees salade
  Aardappelsalade met spekjes
  Huissalades
  Stokbrood en kruidenboter

Activiteiten voor de hele familie

  Cryptische foto tocht
  De groep wordt ingedeeld in verschillende teams en elk team krijgt 10 opdrachten die vervuld moeten worden. Ieder team krijgt een camera mee, waarmee bewezen moet worden dat de opdrachten ook daadwerkelijk met het gehele team vervuld zijn. De opdrachten prikkelen de fantasie en het cryptische denkvermogen. Deze ongeveer 3,5 uur durende tocht staat helemaal in het teken van gezelligheid en teamgeest. Onderdeel van de activiteit is een oversteek met het veerpontje en 2 consumpties, de kosten hiervan zijn inbegrepen. De foto’s blijven uiteraard in uw bezit als herinnering aan een spannende en zeker amusante ochtend of middag.

8.0 | 1 review

Reviews van gasten

Anoniem

8

Hilarisch die activiteit op latten. En tijdens de film van onszelf stroomden de tranen over onze wangen van het lachen...

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • huisdieren toegestaan
 • parkeren
 • restaurant
 • wifi
 • Fietsverhuur
 • Receptie
 • 3-Persoonskamers
 • Babybedjes
 • Tennisbaan

Onze Partner

Genieten op de Veluwe

Deze bijzondere accommodatie aan de rand van de Veluwe is geschikt voor gezelschappen van 2 tot 300 personen. Wij beschikken over een veelzijdige keuken, een gezellige bar, sfeervolle zalen, unieke hotelkamers in Finse chalets (met eigen voordeur), 13 tennisbanen, een grote activiteitenhal (ca. 1500 m2) een ongedwongen en vriendelijk personeel.

Chalethotel en de faciliteiten

Dit Chalethotel is met haar locatie gelegen aan de rand van de Nationaal Park Veluwezoom in de plaats Dieren. Nationaal Park Veluwezoom is een van de grootste aaneengesloten natuurgebieden van Natuurmonumenten. Met zijn uitgestrekte bossen, heidevelden, voormalige stuifzandvlaktes en bijzondere landgoederen is het ook een van de meest afwisselende gebieden. Zomers raakt u betoverd door bloeiende heide. In de herfst is er de geur van gevallen bladeren. 's Winters is het landschap in een diepe winterslaap. Het biedt de mogelijkheid tot het maken van urenlange wandelingen en fietstochten!


Ook vanuit uw hotelkamer kunt u prachtige wandel- en fietstochten maken! U heeft rechtstreeks toegang tot de Veluwezoom, u vindt een poort achter de hotelkamers.

De hotelkamers

Op 60 meter afstand van het hoofdgebouw en restaurant waar 's avonds gezellig gezeten kan worden staan 4 sfeervolle Finse Chalets aan de rand van de Veluwe. In het hoofdgebouw beschikt u over een eigen gedeelte waar u gebruik van kunt maken alleen niet met eigen eten en drinken. Voor de kinderen kan er een speelhoekje worden ingericht.


De chalets zijn onderverdeeld in 4 aparte hotelkamers, elk met een eigen voordeur. Alle kamers zijn voorzien van 3 losse bedden, een badkamer met wastafel, douche en toilet, koffie- en theefaciliteiten, televisie, koelkastje en gratis WiFi.


Honden zijn toegestaan de toeslag hiervoor is € 10,- per hond per nacht.

Restaurant Vale Nieuwe

Voor het diner verwelkomen wij u graag in ons restaurant: ongecompliceerd eten, bereid met topingredienten, geserveerd met een glimlach en voor een schappelijke prijs. Dat is waar wij voor staan! U kunt bij ons terecht voor heerlijke dagschotels en buffetten. Wij hebben tevens een gezellig terras achter ons restaurant.