All-in dagarrangement: Pretpark inclusief lunch - Genieten vlak over de grens in Duitsland

Het ALL-INCLUSIVE Dagarrangement is inclusief:

  • Lunchbuffet (12:00-14:00 uur)
  • Koffie & thee met gebak
  • Frisdrank, bier en wijn (ook port & sherry)
  • Gratis toegang tot Kernie’s Familiepark van 12:00 tot 18:00 uur (indien geopend, bekijk de openingstijden op de website)
  • Frietjes, ijsjes en frisdrank in het familiepark
  • Sport- en spelfaciliteiten

Prijs: € 39,50 p.p.

De prijs van dit ALL-INCLUSIVE Dagarrangement is geldig tot en met 31 december 2021.

All-inclusive dagarrangement: Pretpark inclusief lunch

Geniet in Wunderland Kalkar van dit gave ALL-INCLUSIVE dagarrangement! Van 11:00 tot 18:00 uur heeft u toegang tot ons familiepark (indien geopend) waar frietjes, ijsjes en frisdrank altijd zijn inbegrepen. Daarnaast mag u van 12:00 tot 14:00 uur gebruik maken van ons all-in lunchbuffet. Bovendien zijn koffie en thee alsmede bier en wijn inclusief. Zin in een potje bowlen? Ook onze sport- en spelactiviteiten zijn gratis inbegrepen bij dit toparrangement!

Sfeervolle locatie voor jong en oud

Dit pretpark ligt vlak over de grens in Duitsland (30 min. rijden vanaf Arnhem) en is een zeer bijzondere locatie aan de Rijn. Ooit zou er een kerncentrale worden aangesloten op het net, maar dat ging niet door. Nu is het terrein omgetoverd tot een groot hotelcomplex met een familiepark ernaast. En daar wordt wel degelijk energie opgewekt, maar dan op een andere, persoonlijke manier! Groot en klein krijgen nieuwe energie door leuke dingen te doen. De sfeer, de locatie en de vele faciliteiten ervoor dat u zich geen moment hoeft te vervelen, heerlijk kunt genieten en ontspannen. Zowel het hotel als het familiepark gebruiken het all-inclusive principe. Voor het familiepark betekent dit gratis frietjes, ijsjes en frisdrank! In het hotel zijn de maaltijden all-inclusive, waarbij ook koffie & thee, frisdrank, bier en wijn (ook port & sherry) ook zijn inbegrepen. Ervaar zelf hoeveel energie deze buitengewone locatie oplevert en kom genieten van ons all-inclusive dagarrangement!

Familiepark en hotel

Kernie's Familiepark beschikt over meer dan 40 attracties. De kids beleven de grootste avonturen terwijl de ouders genieten van een drankje aan de Rijn. Ook is er een museum in het park waar de kinderen vanalles kunnen leren over energie en de geschiedenis van Wunderland Kalkar. Er zijn toffe attracties voor zowel de kleintjes als de wat oudere kids. Zo zijn er theekopjes, is er een achtbaan, een wildwaterbaan en de Vertical Swing: een superspannende zweefmolen in de koeltoren! 

Naast het park ligt een hotel met 435 hotelkamers, verschillende restaurants en een caféstraat. Tijdens het dagarrangement mag u tussen 12:00 en 14:00 uur onbeperkt gebruik maken van het lunchbuffet in ons buffet-restaurant. Uiteraard zijn ook tijdens de lunch koffie & thee, frisdrank, bier en wijn inbegrepen. Daarnaast zijn ook de sport- en spelfaciliteiten in Wunderland Kalkar bij het dagarrangement inbegrepen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een potje poolen, kegelen of bowlen!

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • zwemmogelijkheden
 • parkeren
 • fitness
 • restaurant
 • wifi
 • Receptie
 • Familiekamers
 • 3-Persoonskamers
 • Mindervalide kamers
 • Airconditioning
 • Babybedjes
 • Speelparadijs

Onze partner

Algemeen

Deze unieke locatie is ontstaan uit de voormalige kerncentrale Schneller Brüter. In 1995 heeft de Nederlander Hennie van der Most deze kerncentrale gekocht en omgebouwd tot hotel-, vergader. en vrijetijdscentrum.

Faciliteiten

Temidden van mooi aangelegde tuinen en vijverpartijen beschikt Wunderland Kalkar over comfortabele hotelkamers, sfeervolle restaurants, gezellige kroegjes, een familiepark en het outdoorcentrum "Adventure Plaza".

Kinderen

Kinderen hebben het in Kernie’s Familiepark in Wunderland heel erg naar hun zin. Net als hun papa’s, mama’s, opa’s en oma’s. Ook die kunnen hier heerlijk genieten, terwijl de kinderen zich vermaken. Niet alleen overdag maar ook ’s avonds, want er zijn diverse gezellige restaurants zoals een steakhouse (tegen bijbetaling) en een buffet-restaurant. Maar ook knusse barretjes, een dansvloer en zelfs 6 hotels, zodat je er met een héle grote familie kunt overnachten. Het hele jaar door zijn er evenementen met topartiesten. En alsof dat niet genoeg is, valt er flink wat te doen én te ontdekken in de omgeving van het park. Een meerdaags bezoek is daarom absoluut de moeite waard.

Omgeving

Omgeven door een fraai landschap, is Kalkar een ideaal vertrekpunt voor fietstochten en wandelingen. Uitgestrekte weilanden met hun typische knotwilgen geven een goede indruk van het Duitse landschap langs de Rijn. Er zijn hier dieren en planten die je elders nog nauwelijks tegenkomt. De stadjes en dorpjes in de regio hebben hun Middeleeuwse karakter voor een deel kunnen bewaren.